Najnovšie recenzie zo sekcie Jedálenské súpravy
- Tvarovo a kvalitatívne pekná súprava
tovar spĺňa kvalitu, veľká spokojnosť s obchodom
- krásna na stolovanie
tovar došiel rozbitý, vôbec sa nedal použiť. pri odstúpení od kúpnej zmluvy mi nevrátili celú sumu, ktorú som uhradila, tvrdia, že je to v poriadku
- veľké taniere, pekné
- odporúčam
- Super vyskúšané
- Oničom
- Úplne nádherná moderná sada tanierov. Obávala som sa, že bude do modra, ale je tyrkysová, presne ako som chcela. Najradšej by som mala všetky sady .
Taniere sú veľmi pekné.
nevýhoda balík nebol označený ako krehý tovar, tak došiel dezertný tanierik s odbitým rohom.
Inak super.
- Sada tanierov sa mi páči, pekný vzor
Sada je krásna, farba niečo ako slonova kosť, taká teplá. Taniere krásne zaoblené, moderné. Za tú cenu by som bola nadmieru spokojná, 12dezertných tanierov je super. No bohužiaľ mi prišiel jeden tanier odbitý na dvoch miestach, inak celá sada v poriadku. Keďže sa nedá vrátiť, vymeniť jeden tanier, musela som celú sadu pracne pobaliť a vrátiť celú... a novú som už neobjednala, lebo nechcem opakovať kolotoč vracania. Nerozumiem, prečo sa nedá doposlať jeden tanier, keďže z recenzií je jasné, že je bežné, že zákazníkom chodí riad v podobnom stave a teda musia existovať rozbalené nekompletné sady, z ktorých by to šlo. Takže rada pre kupujúcich, treba objednať hneď dve sady, skompletizovať z nich jednu a tú druhú s prípadným pobitým, poškodeným riadom vrátiť bezplatne späť.
s produktom som spokojny,
Malá výrobná chybička na jednom tanieri
Krasna suprava , decentny kvetinovy vzor proste krasna doobjednala som si aj dezertme tanieriky lebo tie neboli v suprave
Ešte som produkt nepoužila, je určený na veľké rodinné stretnutia
Veľmi pekný a moderný dizajn.
cela sada riadu je velmi pekna,este dokupim dalsie taniere,maximalna spokojnost
- Tovar nepoškodený, rýchle doručenie
- Žiadne
tato jídelní souprava je opravdu krásná
polévková mísa je dostatečně velká
ostatní mísy mají také praktickou velikost
zlaté lemování je bez chybné
jsem spokojená
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »