Najnovšie recenzie zo sekcie Jedálenské súpravy
- Napíšem akosť
ližičke zavádzajú smalt kvavky na spodku taniera
- kvalitný materiál
- Rychle a bezpecne dorucenie
Som nadmieru spokojná sú to seriózny ludia
- vkusný
- Veľmi krásna súprava, je topka.
- krásne, veľké taniere
- Spokojná
Porcelan je zabaleny len v papieri. Chyba pekna krabica v com by sa to mohlo aj darovat.
Výhodná zľava,potrebovala som tanierovu súpravu,ale viac ako 6 ks,bez dezertnych tanierov.Pekny dizajn,kvalitný materiál.Dakujem
Spokojná, prišli síce 3 taniere rozbité, ale reklamácia prebehla rýchlo a rozbité taniere obratom nahradili za celé
- dúfam že sa dá vložiť do umývačka a mikrovlnky, lebo to nie je nikde napísané
- pekný dizajn, zaujímavá
- už prišiel jeden dezertný tanierik obitý, bude treba dávať pozor
- Oke
Krasny dizajn, dobra kvalita
- kvalita
- Pekný porcelán
Pekný ,jemný porcelán, zaujímavého tvaru , spokojnosť.
- Tovar som ešte zatiaľ nevyskúsal ale vyzerá veľmi dobre a kvalitne.
Pre produkt som sa rozhodla preto, že mám s ním dobré skúsenosti, keďže som si podobné kúsky už u Vás objednávala a bola som s nimi nadmieru spokojná.
Vianočná tanierová sada je jedinečná nielen nádherným vianočným vzorom ale aj farebnosťou a vysokou kvalitou materiálu. Zároveň ma potešilo aj darčekové balenie produktu. Produkt je síce drahší, ale bola na neho vianočná zľava, tak ma o to viac lákalo ho zakúpiť. Produkt som kupovala pre mojich najbližších ako vianočný darček. Boli ním milo prekvápení a veľmi sa mu potešili. Poslúžil pri štedrovečernom stole a vyčaroval im nezabudnuteľnú atmosféru vianočného pokoja v rodinnom kruhu.
Produkt je určený pri stolovaní počas vianočných sviatkoch.
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »